De Buurderij – Koop lokaal en vers

Elke zaterdag vindt op Herlinckhof de Buurderij plaats. Verse producten op jouw bord, op het ritme van de seizoenen. Groenten, fruit, vlees, kaas, desserten, brood van ambachtelijke producenten uit de buurt. De boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun harde labeur. Je bestelt jouw producten online en haalt alles af op één plek, hoe makkelijk is dat?

Hoe werkt de buurderij? Je kan tot donderdag jouw bestelling plaatsen op www.buurderij-ninove.be. Vanuit jouw zetel met een kop thee in de hand, bijvoorbeeld. Op deze webshop vind je alle producten die we op dat moment aanbieden, met foto en prijs. Je selecteert jouw producten naar keuze en betaalt jouw bestelling online. Onze producenten bereiden vervolgens met zorg jouw bestelling voor . Zaterdag ontvang je op Herlinckhof jouw bestelde producten uit handen van de boeren. Je ontmoet andere buren. En keert tevreden naar huis terug met het lekkers voor de komende week.

Geraak je niet op zaterdag voormiddag op Herlinckhof? Je kan op zaterdagnamiddag jouw boodschappen ook ophalen in Ninia Shopping Center of in Denderhoutem op Stichelen.