De Buurderij – Koop lokaal en vers

Elke zaterdag vindt op Herlinckhof de Buurderij plaats. Verse producten op jouw bord, op het ritme van de seizoenen. Groenten, fruit, vlees, kaas, desserten, brood van ambachtelijke producenten uit de buurt. De boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun harde labeur. Je bestelt jouw producten online en haalt alles af op één plek, hoe makkelijk is dat?

Hoe werkt de buurderij? Tijdens de week kan je jouw bestelling plaatsen op www.buurderij-ninove.be. Vanuit jouw zetel met een kop thee in de hand, bijvoorbeeld. Op deze webshop vind je alle producten die we op dat moment aanbieden, met foto en prijs. Je selecteert jouw producten naar keuze en betaalt jouw bestelling online. Onze producenten bereiden vervolgens met zorg jouw bestelling voor . Zaterdag ontvang je op Herlinckhof jouw bestelde producten uit handen van de boeren. Je ontmoet andere buren. En keert tevreden naar huis terug met het lekkers voor de komende week.

Sinds kort kan je ook op zaterdagnamiddag in Ninia Shopping Center jouw boodschappen ophalen.

In ‘normale’ tijden zijn we een ontmoetingsplek tussen de boeren en u, de buren. In Corona-tijden zijn we een zuiver afhaalpunt: online bestellen, op zaterdag afhalen en terug naar huis. Veilig en efficiënt.