Groei in groep. Teambuilding in het groen

Sarah De Hainaut (Multidisciplinair Centrum AVVIZO) en Jamien Stoelzaet (Herlinckhof) verzorgen voor uw team een unieke teambuilding, met boerderij Herlinckhof in Ninove als authentieke locatie dichtbij de natuur. Ons concept is een ontmoeting tussen ontspanning en plezier, lekker eten en inhoudelijk aan de slag gaan met je team.
De dag is bedoeld voor groepen van max. 15 personen.
Begint het te kriebelen? Vul hier uw gegevens in en wij bezorgen u een offerte.

De teambuilding bevat 3 vaste componenten:

 1. Workshop op maat van het team.
  Sarah gaat samen met het team op pad zodat de medewerkers in de eerste plaats zichzelf beter leren kennen en op de tweede plaats hun collega’s. ’s Ochtends (1,5u) ga je interactief aan de slag met de persoonlijkheidsstijlen binnen het team. Hierbij vertrekt Sarah vanuit een persoonlijkheidsanalyse waarbij behoeften centraal staan. Ieder heeft zijn eigen unieke behoeften, deze dienen ingevuld te zijn opdat optimaal geluk op de werkvloer kan bestaan. In de namiddag (1,5u) werken we praktijkgericht aan een thema naar keuze:
  a/ Geweldloos communiceren: Hoe doe je dat? (Assertiviteit versus agressiviteit).
  b/ Zorg voor elkaar: Burn-out preventie tot re-integratie van langdurige afwezigheid.
  c/ Efficiënter omgaan met tijd: Time management op teamniveau.
  d/ Vrij idee: Geef gerust aan waar jullie als team specifiek aan willen werken.
 2. De natuur in
  Voor de lunch neemt gids Jamien het team mee op een ontspannen, interactieve wandeling in de groene omgeving rond de boerderij. Je hebt de keuze tussen 3 klemtonen:
  a/ Toeristisch: met uitleg over de streek
  b/ Ludiek: met teambuildingsvragen onderweg. Er gaat een zakje mee met dilemma-vragen en leer-je-collega-beter-kennen-vragen. Af en toe moet je daar per duo een kaartje uit trekken voor elkaar. De duo’s wisselen telkens.
  c/ Stil: met focus op onze zintuigen (wat horen we, wat ruiken we, wat zien we)
 3. Smaakpapillen verwennen
  Jamien voorziet een lunchbuffet, drank en tussendoortjes met pure, faire producten uit de streek.

D A G P L A N N I N G
9u00 – Ontspannende start met drankje en seizoensfruit
9u30 – Eerste werkmoment met Sarah: Persoonlijkheidsstijlen analyse van behoeften
11u00 – Ninoofse natuurwandeling met gids Jamien
12u30 – Verfijnde brood/soeplunch met regioproducten
13u30 – Tweede werkmoment met Sarah: thema naar keuze
15u00 – Stro-estafette bij goed weer
15u30 – Ontspannend afsluiten met mocktail van het hof
16u00 – Wel thuis

Sarah & Jamien

W I E Z I J N W I J – Sarah meets Jamien
Sarah De Hainaut is Psychotherapeut en Loopbaancoach. Ze richtte een 8-tal jaren geleden multidisciplinair centrum AVVIZO op. Sarah heeft ervaring binnen het bedrijfsleven als People manager en begrijpt als geen ander dat een positieve dynamiek binnen een team essentieel is voor het welvaren van het bedrijf maar ook voor het welzijn van zijn medewerkers. Het éne kan het andere niet uitsluiten.
Jamien Stoelzaet
woont met Thijs en hun twee kaboutertjes op Herlinckhof, een akkerbouwbedrijf en authentieke hoeve die ze restaureren. Jamien werkt mee in de akkerbouw en focust zich op landbouweducatie en korte keten producten. Thijs en Jamien stellen Herlinckhof graag open als sfeervolle rust- en werkplek. Jamien heeft een sociaalwetenschappelijke achtergrond. Ze werkte als beleidsmedewerker en projectbegeleider in de sociaal-culturele en de welzijnssector. Het getuigschrift van toeristische gids heeft ze ook op zak. Bijzonder weetje: elk jaar gaat Jamien een weekje offline met haar fiets en tentje. En als je Jamien vraagt om haar schoenen uit te trekken, is de kans groot dat ze een sok aanheeft met een gaatje erin.
Sarah en Jamien gieten hun ervaring samen om u een unieke teambuilding aan te bieden.

P R A K T I S C H
Adres: Herlinckhof, Vijversweg 3, 9406 Ninove. Herlinckhof ligt op 10 minuten stappen van bushalte Middenstraat en op 15 minuten stappen van Station Ninove. Ook parkeergelegenheid aan de boerderij. 
In winter is warme kledij aangeraden. De teambuilding vindt plaats in de gezonde buitenlucht en in een verwarmd stalletje.

Hebt u interesse? Vul hier uw gegevens in en wij bezorgen u een offerte.